пчелен мед - Пчелен мед <!--if()-->- <!--endif--> - Фотогалерия - Пчелен мед
 


пчела  
   
      
         Неделя   
         2016-12-11
         2:17 AM
 
 

Меню на сайта
Медоносни растения [38]
Пчела-майка [10]
Пчелин [11]
Заблуда [2]
Пчелен мед [7]
Рояк [11]
Кошери [6]
Врагове на пчелите [11]
В пчелния кошер [19]
Пило [11]
Работа с Йентеров апарат [31]

Последни коментари
Продава пчелен мед, реколта 2016


Tyxo.bg counter


Начало » Албум » Пчелен мед » пчелен мед
Кристализиралият мед се разтопява чрез нагряване. От голямо значение е температурата и продължителността на нагряването.Установено е, че затоплянето води до промяна в органолептичните показатели на меда: ароматът се загубва, а цветът става по-тъмен.Част от въглехидратите се разлагат, понижава се антибактериалното действие, разрушават се някои биологично активни компоненти. Поради това трябва да се избягва загряване над 50-60° С. При домашни условия се използва водна баня, като съдът с мед се поставя в друг по-широк съд с вода, която се нагрява.
Прегледи: 1321 | Размери: 640x480px/65.1Kb
Разгледай снимката в реален размер
Рейтинг: 0.0/0

« Предыдущая  | 1 2 3 4 5 6 [7] |  Следующая »

Всички коментари: 0
avatar
Етикети
Bees (35)
pollen (26)
insects (14)



Copyright by Beniovmed© 2016